Gümüşhane'nin Yeni Valisi Kamuran Taşbilek Kimdir? Nerelidir?

İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı Kamuran Taşbilek, bugün yayımlanan kararname ile Gümüşhane Valiliği görevine atandı. Peki Kamuran Taşbilek kimdir?

Gümüşhane'nin Yeni Valisi Kamuran Taşbilek Kimdir? Nerelidir?

Bugün yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Gümüşhane Valiliği görevine Kamuran Taşbilek atandı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcısı görevini yapan Kamuran Taşbilek 'in Gümüşhane Valisi olarak atandığına yer verildi.

KAMURAN TAŞBİLEK KİMDİR?

Kamuran Taşbilek 1971 Yılında Sivas ’ta dünyaya geldi. 1993 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Taşbilek, 1994 yılında Sivas Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine başlangıç yaptı.

Daha sonra yabancı dil eğitimi almak ve İngiliz Kamu Yönetimini üzerinde çeşitli incelemelerde bulunmak üzere 8 ay süre ile İngiltere’ de bulunan Taşbilek, Milli Güvenlik Akademisi ’nde akademik eğitimini tamamladı.

Hadim, Dicle, Akçadağ, Kargı, Honaz ve Gökçeada Kaymakamlığı görevlerinin akabinde 19.07.2013 tarih ve 2013/463 Sayılı Müşterek Kararname ile Kemalpaşa Kaymakamlığı görevine atanan Kamuran TAŞBİLEK, evli ve 2 kız çocuğu babası olup İngilizce bilmektedir.

Kamubulteni.com  |  Ankara