Gözler Bu Tarihe Odaklandı İşte KYK Borçlarının Detaylarının Açıklanması Beklenen Tarih

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK borçları ile ilgili yapmış olduğu açıklamada detayların ilk kabine toplantısında açıklanacağını duyurdu. Peki bu hafta toplantı var mı, toplantı ne zaman yapılacak.

Gözler Bu Tarihe Odaklandı İşte KYK Borçlarının Detaylarının Açıklanması Beklenen Tarih

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milyonlarca gencin heyecanlanmasına neden olan bir açıklama yaptı. Kasapoğlu, yaptığı açıklamada KYK borçları ile ilgili yeni bir düzenlemenin yapılacağı ve bunun ilk kabine toplantısında açıklanacağını belirtti. Bunun üzerine milyonlarca vatandaş ilk kabine toplantısının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.

Gençleri Mağdur Etmeyeceğiz

Bakan Mehmet Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Gençlerimizi bu anlamda hiçbir zaman mağdur etmedik. O yüzden bu anlamdaki yurt içi üretici fiyat endeksiyle ilgili konudan kaynaklı durumlara elbette bakanlık olarak detaylıca çalıştık. Ve hiçbir zaman hiçbir gencimizi mağdur etmediğimiz gibi bundan sonra da en güzel şekilde gençlerimizin mutlu olmasına yönelik adımları da atacağız. Bunla ilgili uygulamalarımız, çalışmalarımız hazır. Ve ilk kabine toplantısı sonrası da Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuyu etraflıca gençlerimizle, kamuoyuyla paylaşacak"  ifadelerini kullandı.

Kabine Toplantısı Ne Zaman

En son kabine toplantısı 27 Haziran 2022 tarihinde yapılmıştı. Kabine toplantısı normal şartlarda 15 günde bir yapılıyordu. Ancak bu hafta 9 günlük bayram tatilinin araya girmesiyle kabine toplantısı bu hafta yapılmayacak. Kabine toplantısının tarihi net olmamakla beraber 18 Temmuz Pazartesi günü yapılması bekleniyor.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /