Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı Paylaşımı

Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz , Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı. Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklama yapan Özoğuz, 29 Ekim günü düzenlenecek konserin tüm gelirlerini Mehmetçik Vakfı 'na bağışlayacağını söyledi.

Gökhan Özoğuz'dan Barış Pınarı Harekatı Paylaşımı

Gökhan Özoğuz 'dan Barış Pınarı Harekatı açıklaması.

Athena Grubu 'nun solisti ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz Twitter adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yaptı. Özoğuz yaptığı açıklamada , 29 Ekim günü düzenleyeceği konserin tüm gelirlerini Mehmetçik Vakfı 'na bağışlayacağını söyledi.

Cem Yılmaz 'ın Barış Pınarı Harekatı 'na destek Tweet 'ini alıntılayan Özoğuz şu ifadeleri kullandı:

"29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ankara’da gerçekleştirilecek konserimizin gelirini biz de Mehmetçik Vakfımıza bağışladığımızı duyururuz. "

CEM YILMAZ 'DA GELİRLERİ BAĞIŞLAYACAK

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımında , 29 Ekim günü düzenlenecek gösterinin tüm gelirlerini Mehmetçik Vakfı 'na bağışlayacağını söyledi. Cem Yılmaz açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"29 Ekim 2019 da BostancıGösteri Merkezinde yapılacak gösterimizin tüm gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladığımı tüm sevenlerime duyuruyorum. Birlik ve beraberlikten nasibini almamış sosyal medya ruhunu,memleketime daha faydalı işlerde görmek dileğiyle."

 KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA