FETÖ'den Örgüt Üyelerine Yeni Talimat

FETÖ terör örgütünün ABD 'de bulunan elebaşı , yeni bir video yayımladı ve örgüt üyelerine hain mesajlar verdi.

FETÖ'den Örgüt Üyelerine Yeni Talimat

Bölücü FETÖ 'den yeni talimat.

Hain darbe girişimine kalkışan ve ABD 'de bulunan Fetullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması 'nın ele başı Fetullah gülen, yeni video yayımladı ve bu videosunda örgüt üyelerine yeni talimat verdi. Yeni Şafak 'ın aktardığı bilgiye göre FETÖ , örgüt elemanlarına 15 Temmuz 'u tamamlayın talimatı verdi. Bu talimatını da cennete girme vaadiyle verdi. 

Yıllardır kamu içinde yuvalanan, kritik kurumları ele geçiren FETÖ , 15 Temmuz 2016 günü hain darbe girişimini gerçekleştirdi. Darbe girişimüi püskürtüldü ama o gece 251 vatandaşımız şehit oldu. 251 vatandaşımızın şehit olmasına neden olan FETÖ elebaşı, darbe mesajları vermekten geri durmuyor.

ABD'de bulunan Pensilvanya eyaletinde yaşamakta olan  FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, yayınladığı son videosunda örgüt üyelerine 15 Temmuz darbe girişimini tamamlama yönünde talimatı verdi.

ÖNCEKİ DARBELERİ HATIRLATTI

Türkiye'de daha önce gerçekleşen darbelere atıfta bulunan eli kanlı terörist, bu ayların kirlendiğini, yarım kalan işlerin tamamlanması halinde örgüt mensuplarının cennete gidebileceğini söyledi.

Yeni Şafak 'ın aktardığı bilgiye göre FETÖ elebaşı konuşmasının bir kısmında, şöyle konuştu:

"Şimdiye kadar 27 Mayıs görmüş olanlar olarak, 12 Martı görmüş olanlar olarak, Haziran, Temmuz, Haziran görmüş olanlar... Bir de ne vardı Aralık filan mı? Aralık vardı galiba, bir de Temmuz vardı. Temmuz görmüş olanlar...

Ayların çoğu kirlenmiş. Efendim onların arındırılmasını Allah (celle celaluhu) size bırakmış. Cenab-ı Hakk size o kadar iş bırakmasaydı, onlarla beraber nasıl cennete girecektiniz ki? Hazreti Ebu Bekir ile beraber nasıl olacaktınız ki?"

Kamubulteni.com  | Ankara