Erzincan'da Feci Kaza: 1 Uzman Çavuş Şehit Oldu

Son dakika haberi: Erzincan 'da feci bir trafik kazası meydana geldi. Edinilen bilgilere göre resmi plakalı aracın kaza yapması sonucu 1 askerimiz şehit oldu.

Erzincan'da Feci Kaza: 1 Uzman Çavuş Şehit Oldu

Erzincan 'ın İliç ilçesinde feci bir kaza meydana geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre İliş'te meydana gelen trafik kazasında, 1 uzman çavuşumuz şehit olurken 3 asker yaralandı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre İliş İlçesinin Savaş Geçidi mevkisinde, Jandarma Uzman Çavuş Çağrı Adıyaman yönetiminde olduğu öğrenilen 24 ER 151 resmi plakalı kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle şarampole devrildi. 

Aracın şarampole yuarlanması sonucu meydana gelen feci kazada, araç içerisinde bulunan Jandarma Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba hayatını kaybetti ve şehit oldu. Şoför Adıyaman ile Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Tarık Dost ile Jandarma Astsubay Üstçavuş Halil Duran ise yaralandı.

Yaralılar, bölgeye çağrılan  112 Acil Sağlık ekiplerince Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine, şehit Kaplanbaba'nın cenazesi ise İliç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Hiliç, Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.

Aracın, İliç Kaymakamlığına ait çift kabinli kamyonet, askerlerin ise İliç İlçe Jandarma Komutanlığında görevli askerler olduğu belirtildi.

Kamubulteni.com  |  Ankara