Erdoğan'dan kabine sonrasında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan kabine sonrasında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Beştepe'de kabinesini topladı. Tüm Bakanların katıldığı kabine toplantısında önemli konular masaya yatırıldı ve kabine sonrasında Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu. 

Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1000'i buldu

Ülkemizin güvenliği için sınır ötesinde yürütülen operasyonlara değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sadece 2022 yılında son operasyonlar dahil olmak üzere güney sınırlarımızda etkisiz hale getirilen terörist sayısı bini bulmuştur." ifadelerini kullandı ve her ne olursa olsun sınır hattında terör koridoruna izin verilmeyeceğini ifade etti. 

Fiyartlardaki artış kalıcı oldu

Son dönemlerde artan hayat pahalılığına dikkat çeken Erdoğan,yürütülen ekonomik çalışmalar ile birlikte kurdaki istikrarın sağlandığını ancak fiyatlar üzerindeki artışın kalıcı olduğunu ifade etti. Kurdaki değişimi bahane ederek haksız kazanç peşine düşen kişilere müsamaha gösterilmeyeceğini bir kez daha yineleyen Erdoğan, bu konuyla ilgili olarak çalışma başlattıklarını aktardı.

Sosyal Yardım Destek Paketi'yle ilgili çalışmalarda sona gelindi

Ramazan bayramı haftasına denk gelen yaklaşık 1,5 milyarlık maaş ödemelerinin öne çekildiğini duyuran Erdoğan, "15 milyar liralık ilave Sosyal Yardım Destek Paketi'yle ilgili çalışmaların sonuna gelinmiştir. Yakında uygulamaya geçireceğiz." ifadelerini kullandı.