Emine Erdoğan'dan '6 Yaşındaki Çocuk İstismarı' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını henüz 6 yaşındayken imam nikahı ile evlendirmesine yönelik; çocuk istismarı, insanlık dışı bir suçtur, sapkınlıktır! Hiçbir dine, geleneğe, ahlaka sığmaz, mazereti dahi kabul edilemez. Bu suçu işleyen ya da bu suça göz yuman, ya da bu suça sessiz kalan hemen herkes hesap vermelidir yakından takipçisi olacağı. Adaletin bu konu ile ilgili tecelli edeceğine mutlaka inanıyorum.” Dedi.

Emine Erdoğan'dan '6 Yaşındaki Çocuk İstismarı' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan avirgül İsmail Ağa cemaatine bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızını 6 yaşındayken imam nikahı ile evlendirmesine çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Emine Erdoğan’ın Sosyal Medya Hesabındaki Paylaşımı Şöyle;

“Çocuk istismarı, insanlık dışı bir suç olmakla beraber sapkınlıktır! Hiçbir dine, geleneğe ve ahlaka sığmaz, mazereti dahi kabul edilemez. Bu suçu işleyen ya da bu suça göz yuman, sessiz kalan hemen herkes hesap vermek zorundadır. Sürecin Ben de yakından takipçisi olacağım. Adaletin bu konuda tecelli edeceğine mutlaka inanıyorum”

Dedi.