Ekrem İmamoğlu'ndan Fatih Portakal Açıklaması: Elbet Söyleyeceklerim Var Ona...

 Armağan Çağlayan'ın Gör Beni programının konuğu olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Üniversite döneminden ev arkadaşı gazeteci Fatih Portakal ile ilgili aralarındaki gerilime ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fatih Portakal Açıklaması: Elbet Söyleyeceklerim Var Ona...

Seçim döneminde Ordu Havalimanı'nda yaşanan Vip krizine ilişkin, Fatih Portakal'ın 'Hakareti duyduğu' yönündeki açıklamaları hatırlatılan Ekrem İmamoğlu, bu konuda Portakal ile aralarında kırgınlık olup olmadığı sorusuna, "Biz aynı evi paylaşmış iki insanız, hala benim üniversite arkadaşım, bunda bir azalma olmaz. O hâlâ bana Ekrem der, ben ona Fatih derim, aramıza makam-mesafe koymayız. Bizim arkadaşlığımız neredeyse 30-31 sene oldu" ifadelerini kullandı.

Fox Haber sunucusu Fatih Portakal, o dönem eski ev arkadaşı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hatalı olduğunu söyleyerek, "Hiçbir insan küfürü hak etmez, etmemelidir" yorumunu yapmıştı. İmamoğlu, "Ha, gün gelir, siyaset biter, tekrar iki arkadaş gibi masada otururuz, kederleniriz, tartışırız, elbet söyleyeceklerim var ona" diyerek daha fazla yorum yapmadı.