Düşürdüğü 42 Bin TL'si Saatlerce Yolda Kaldı!

Elazığ'da E.B. isimli vatandaş araç satın almak için hazırladığı 42 bin lirayı bir poşete koydu.

Düşürdüğü 42 Bin TL'si Saatlerce Yolda Kaldı!

Arabasının bagajının üstüne koyduğu poşeti unutup hareket eden şahıs, işlem için notere gittiğinde parayı bulamayınca polise durumu bildirdi. Polis ekipleri MOBESE kayıtlarından yaptığı incelemede yol ortasında bir poşet belirledi.

Polisle birlikte olay yerine giden E.B. 42 bin lirasını bulmanın mutluluğunu yaşadı. E.B. isimli şahıs, otomobil satın almak için içerisinde 42 bin lira olan poşeti yanına alarak evinden ayrıldı. Otomobiliyle notere giden vatandaş burada parayı vermek için aracına gittiğinde para dolu poşetin yerinde olmadığını fark ederek hayatının şokunu yaşadı. E.B. hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Emniyette MOBESE kameraları incelendi. E.B.'nin Bahçelievler Mahallesinde bir sokakta ilerlerken aracının üstünden bir poşet düştüğü belirlendi.

Polis ekipleriyle olay yerine giden E.B. burada parasını bulunca büyük sevinç yaşadı. E.B., bir anlık dalgınlıkla parayı bagajına koyduğunu hatırladığını belirterek, "Aracımla hareket edince poşet yol ortasına düşmüş. Parayı bulduğum için çok mutluyum" dedi.