Diyanet İşleri Başkanından Doktorları Hedef Gösteren İmam Hakkında İlk Açıklama

Konya’da Cuma Namazındaki hutbede doktorların eylemi ile ilgili yaptığı açıklama ile gündeme düşen Konya-Selçuklu Kayalar Camii imamı Ahmet Gür'ün yaptığı açıklamaları sonrası Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan açıklama geldi.

Diyanet İşleri Başkanından Doktorları Hedef Gösteren İmam Hakkında İlk Açıklama

Konya'da Kardiyoloji Doktoru Ekrem Karakaya’nın saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmesi sonucu protesto eylemine katılan doktorları eleştiren imam Ahmet Gür ile ilgili Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş açıklamalarda bulundu.

Ahmet Gür, cuma namazı sırasında hutbede sağlık çalışanlarını hedef alarak, “Sen gittin hastaneden boş döndün, iğne yapılacak, oğlun ölecek elinde. Doktor da dedi ki “Sen git grevdeyiz.” Sen öldürmez misin, sövmez misin, dövmez misin? Buna fırsat vermeyelim ya. Herkes akıllı olsun kardeşim” ifadelerini kullanmıştı. Yaşanan bu gelişmeler sonrası İmam Ahmet Gür açığa alınmıştı.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'e konuşan Ali Erbaş, imam Ahmet Gür'ün sözleriyle ilgili “Konya'daki olay bizi çok üzdü. Cuma günü minberden oldukça üzücü ve minbere yakışmayan bir konuşma yapan imam ile ilgili aynı gün soruşturma başlattık. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki gereği neyse yapılacaktır” ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /