Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'ye 'Bunun Altından Kalkamazlar'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den , İYİ Parti açıklaması. Son günlerin en çok konuşulan konularından birisi haline gelen 'Yuhalama' polemiği ile ilgili MHP Lideri sert konuştu.

Devlet Bahçeli'den İYİ Parti'ye 'Bunun Altından Kalkamazlar'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir kaç gün önce Koray Aydın'ın dile getirdiği sözlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, İYİ Partililerin kendilerine yönelik kasti bir hareket yapması halinde bunun altından kalkamayacaklarını, böyle bir gaf olamayacağını söyledi.

Bahçeli, "Orada bana ulaşan bilgiler çerçevesinde Sayın Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın Bey'in ifade ettiği gibi dört kişi arasında eğer bir konuşma, planlama ve dışarıdaki kitleyi o manada yönlendirmeye yönelik bir gaflete düşmüşlerse çok büyük hata işlemişlerdir. Kesinlikle kasıt olduğunu düşünüyorum. Orada bir siyasi partinin genel başkanını Perabet yuhalattırabilecek tarzda bir gaf olmaz.

Eğer bir yuhalama başlarsa bunun altından İYİ Parti kalkamaz. Herkes ayağını denk alsın. Ne yapmak istiyorlarsa ona göre hareket etsinler. Gelirler gelmezler, biz başından beri söylüyoruz. Kurulan bir parti var, hanımefendi o partinin başına tekrar dönmesinde yarar var. Demokrasi açısından yarar var, İYİ Parti açısından yarar var. Kopmalar olur mu olmaz mı bilemiyoruz. Bizden koptukları biliniyor. Kopanlar tekrar bize gelir mi bilmiyorum. Ama bazıları var ki hiçbir şekilde MHP çatısı altında birliktelikleri kalmamıştır." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA