Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Başladı Masada Üç Önemli Konu Var

Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı gecikmeli olarak başladı. Saat 15.00’te başlaması beklenen toplantı saat 16.55’te başladı.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Başladı Masada Üç Önemli Konu Var

Milyonların kulağı kabine toplantısı sonrası çıkacak haberde. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve bakanların katılacağı toplandı saat 16.55 itibariyle başlamış oldu. Masada en önemli konu 150 bin sosyal konut meselesi

Cumhurbaşkanı Açıklayacak

Geçtiğimiz günlerde Çevre Şehircilik ve İklimlendirme Bakanlığı tarafından duyurulan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması beklenen 150 bin sosyal konut projesi masanın en ö nemli gündem maddeleri arasında yerini alacak.

Kredi Borçlarının Düzenlenmesi

Kabinenin masasında olacak kredi ve kredi kartı borcu olup takibe düşen kişiler için 3 formül görüşülecek. Bu vatandaşların borçların öteleme, yeniden yapılandırma yada takip süresini uzatma seçenekleri görüşülüp karara bağlanacak. Yapılacak yeni düzenlemenin Erdoğan tarafından kabine toplantısı sonrasında açıklanması bekleniyor.

Enflasyonla Mücadele

Artan enflasyon ile ilgili atılacak adımlar içinde toplantıda önemli bir vakit ayrılacak. Yeni yol haritaları belirlenecek.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /