Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'dan Çağrı! Hep Birlikte Saat 21.00'de

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal medya hesaplarından art arda paylaşımlar geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Koca'dan Çağrı! Hep Birlikte Saat 21.00'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sağlık Bakanı Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle ülkemizi saat 21.00'de balkonlardan İstiklal Marşımızı okumaya davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında, "Bugün TRT’ye gönderdikleri videolarla 23 Nisan coşkusunu evlerimizde yaşatan 171 bin yavrumuza ve bu müstesna bayramın armağan edildiği tüm çocuklarımıza şükranlarımı sunuyorum. Çocuklar unutmayın, 21.00’de evlerimizin balkonundan hep birlikte İstiklâl Marşı’mızı okuyacağız." ifadeleri yer aldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "İSTİKLAL MARŞIMIZ İÇİN DÜNYANIN EN BÜYÜK KOROSU KURULUYOR. Meclisimizin açılışının 100. yılında, bu akşam 21:00’da, 83 milyon pencerelerde, balkonlardayız. İstiklal Marşımızı, görev başındaki sağlık çalışanlarımız adına da okuyalım. Coşkumuz büyük, sesimiz gür olsun." ifadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaştı.