Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK Açıklamaları Art Arda Geldi! "Borçların Silinme Süreci Olacaktır"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi borcu olan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, KYK Kredi borçlarıyla ilgili çalışmaların meclisteki bütçe görüşmelerinin ardından başlayacağını, kredi sisteminin kaldırılarak bursun kalıcı hale getirilebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK Açıklamaları Art Arda Geldi! "Borçların Silinme Süreci Olacaktır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK Açıklamaları Art Arda Geldi! KYK Kredi Borçları Siliniyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredi borcu olan milyonlarca kişiyi doğrudan ilgilendiren son dakika açıklamalarında bulundu. Erdoğan, KYK Kredi borçlarıyla ilgili çalışmaların meclisteki bütçe görüşmelerinin ardından başlayacağını, kredi sisteminin kaldırılarak bursun kalıcı hale getirilebileceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi: 

Değerli arkadaşlar, bu şu anda bizim gündemimizde. Değerlendirmesini bütçe müzakerelerinden sonra masaya yatıracağız. Öğrencilerimizin lehine olacak bir adımı da tabi inşallah atacağız. Tabi burada özellikle kredi konusundaki derdimiz bizim istiyoruz ki tabi krediyi her müracaat eden alıyor ama daha sonra ödemek üzere alıyor. Burs konusu ödeme sorunu yok. Böyle bir durum var. Bu atılacak adımda tüm borçlu olanların , beklentiniz biliyorum. Borçların silinmesi süreci olacaktır. Burada başka tercih gündeme gelecektir. Kredi olayı ya kalkacak ya sadece burs verme noktasına gidilecektir. Onun çalışması , değerlendirmelerini yapıp ona göre adımları atacağız