Çöp Evden Çıkarılan Muhammet’ten Yürekleri Acıtan Sözler ‘İlk Kez İyi İnsanlar Gördüm’

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu, teyzesi tarafından çöp eve hapsedilmiş küçük Muhammet’ten haber var. Cem Muhammet’in sözleri yürekleri sızlattı.

Çöp Evden Çıkarılan Muhammet’ten Yürekleri Acıtan Sözler ‘İlk Kez İyi İnsanlar Gördüm’

Bursa'da 1 yıl esir hayatı yaşadığı teyzesinin çöp evinden kurtarılan ve tedavisi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde devam eden 9 yaşındaki Cem Muhammet A., hastanedeki ilk gecesini anlattı.

Küçük Muhammet, "İlk kez bu kadar güzel uyudum. Burası çok temiz. Herkes bana güzel ve iyi davranıyor. Hepiniz çok iyisiniz. İlk kez çok iyi insanlar gördüm. Kendimi iyi hissediyorum. Kuş gibi uçabilirim. İlk günden güzel oyuncaklarım oldu. Kırmızı otomobili çok sevdim. Hastanede kalıp güzel yemekler yemek istiyorum" dedi.

Kalp Hızında Sıkıntı Var

Küçük Muhammet’in tedavisini yakından takip eden Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, ‘’Kuzumuz bizimle güvenli bir gece geçirdi. Hemşire ve doktorlar evladı gibi yaklaşıyor. İlk defa huzurlu bir gece geçirdi. Gözlerinde bir korku yoktu. İnşallah bundan sonraki hayatı da hep güven içerisinde olur. Yemek listesini diyetisyenler hazırlıyor. Kontrollü yemesi gerekiyor. Kan tablosunda bazı sıkıntılar vardı onları düzelttik." dedi.

Özkan açıklamasında, "Kalp hızında sıkıntıları var. Onu takip ediyoruz. Sürekli hemşire ve doktorlarıyla konuşması, iletişim kurması çok güzel. Tedavisi birkaç hafta daha sürdükten sonra taburcu edeceğiz. Medikal olarak toparlayacak ama kalbindeki yaraları sarmak çok da kolay olmayacak. O anlamda destek olmak çok önemli. Sosyal hizmetlerin çok titiz bir şekilde takip edeceğine ve çocuğumuza güzel bakacağına eminim. Bütün toplumun sevgi vermesi gerekiyor. Sevgi onu düzeltecek" diye konuştu.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /