CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu: Ağabeyimi HDP'den İstiyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde eylem yapan kadınları ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu: Ağabeyimi HDP'den İstiyorum

Kılıçdaroğlu, burada elinde 'Ağabeyimi HDP'den istiyorum' ifadelerinin yer aldığı bir pankart ile basın mensuplarına poz verdi.

 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun HDP İl Binası önünde bekleyen kadınları neden ziyaret etmediğini soran Celal Kılıçdaroğlu, HDP'nin eş başkanlarına da seslenerek, "Ben şaşkınım neden buraya gelmiyor. Fakat bu insanlar burada çocuklarını bekliyor. Annelerin yüzünü güldürelim artık. HDP Eş Başkanlarına burada sesleniyorum; dağdaki masum çocukları serbest bırakın. Anneler Günü'nde nasıl ki bir gül veriliyorsa çocuklarımız da bir güldür. Annelerine teslim edin." ifadelerini kullandı.

CHP'deki iddialara taciz iddialarına ilişkin de konuşan Celal Kılıçdaroğlu, "Bir CHP'nin il ve ilçe başkanlarının taciz olaylarına mahkum oluyorsa, Didim Belediye Başkanı tacizden dolayı neden tutuklanmıyor? CHP'lilerin yaptıkları zaten hırsızlık ve fuhuş, ne ararsan var. Rüşvet hepsi var bunlarda. Ağabeyimin dostları dediği zaten HDP'dir." ifadelerini kullandı.

Yeni iş haberleri yayımlandı. Ortaöğretim mezunlarından kamu personeli alımı haberinin detayları ve sadece iş haberlerine göz atmak için TIKLA VE ÜCRETSİZ KATIL.

Kadın-erkek diğer adaylarla arkadaşlık kurup bilgi alışverişinde bulunmak için uygulamayı indir. TIKLA VE İNDİR.