CHP'den Mahkum Affı Önerisine İlk Yorum Geldi! 'Somut Bir Şey Yok'

Cumhuriyet Halk Partisi Sözcüsü Fait Öztrak, Milliyetçi Hareket Partisi'nin af teklifi taslağına dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP'den Mahkum Affı Önerisine İlk Yorum Geldi! 'Somut Bir Şey Yok'

Basın mensuplarına konuya dair açıklamalarda bulunan Öztrak, "Henüz ortada somut bir şey yok. Bunun olması için iktidarın görüşlerini açıklaması gerekiyor. Af konusu çok önemli ve son derece dikkatli izlenilmesi gerekiyor. Gerçekten acaba kader mahkumları mı affolunacak, yoksa 17/25 Aralık'a kadar uzanan, o dönemle suçlananlara belli bir rahatlık, garanti sağlayacak bir paket mi gündeme gelecek? Bütün bunları görmek istiyoruz. İktidarın da bu paket karşısındaki tavrını gördükten sonra bunu konuşmanın doğru olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Yerel seçim sürecinde HDP ile ittifak hazırlığı olduğuna dair iddiaları da yanıtlayan Öztrak, "Şu an da biz kiminle neyi nasıl kazanacağımıza bakıyoruz, bu konular gündemimizde yok" dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM- ANKARA