Ceren Özdemir'in Katilinden Kan Donduran İfadeler: Kafalarını Ezdim, Kalplerini Çıkardım

Ordu'da üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'i vahşice öldüren katil Özgür Arduç tarafından hazırlanan 13 sayfalık iddianamenin detayları gün yüzüne çıktı.

Ceren Özdemir'in Katilinden Kan Donduran İfadeler: Kafalarını Ezdim, Kalplerini Çıkardım

Arduç'un ifadesinde anlattıkları kan dondurdu. Ceren'i öldürmekten dolayı pişman olmadığını, üzülemediğini, elinde olmadan öldürdüğünü ve mutlu olduğunu söyleyen Özgür Arduç, yakalanmaması halinde başka bir kadını daha öldürmeyi planladığını söyledi.

İstanbul'dayken sevdiği kedilerin başını taşla ezdiğini kalbini çıkardığını söyleyen Arduç, "Yakalanmasaydım onu da öldürecektim. Ceren Özdemir’in ölmesi nedeniyle pişman değilim, üzülemiyorum, elimde olmadan öldürüyorum ve mutlu oluyorum. Ben İstanbul’dayken sevdiğim kedilerin başını taşla eziyordum, hatta bir tanesinin kalbini çıkarmıştım" ifadelerini kullandı. Katil zanlısının firarının birinci gününde cezaevinde yatan bir arkadaşının eşinden silah almak için Ulubey'e gittiği fakat kadının tepki göstermesi üzerine şehir merkezine geldiği öğrenilmişti. Ceren'i öldürdüğü 3 Aralık'ta bir veteriner kliniğe giden şahsın hayvanları bayıltmak için eter almaya çalıştığı da öğrenildi.