Ceren Özdemir'in Katili Özgür Arduç Olay Çıkardı! Van'a Nakledildi

Ordu'da bale öğrencisi Ceren Özdemir'i evinin önünde vahşice katleden Özgür Arduç ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor.

Ceren Özdemir'in Katili Özgür Arduç Olay Çıkardı! Van'a Nakledildi

Güvenlik gerekçesiyle Şırnak Cezaevine nakledilmesine karar verilen azgın katilin yola çıkarıldığı Şırnak Cezaevini kabul etmeyerek olay çıkardığı ve yoldayken Van'a yönlendirildiği öğrenildi. Ceren Özdemir'i evinin önünde bıçakla vahşice katleden Özgür Arduç isimli cani çıkarıldığı mahkeme tarafından 'Canavarca hisle adam öldürme ve iki polisi yaralama' suçlarından tutuklanarak Perşembe Efirli F Tipi Cezaevine gönderilmiş burada geceyi tek kişilik hücrede geçirmişti. Özgür Arduç, güvenlik gerekçesiyle sabah saatlerinde karayolu ile Şırnak Cezavine nakledilmek üzere yola çıkarılmıştı. Arduç'un olay çıkardığı, Van'a nakledildiği belirtildi. 

KAN DONDURAN İTİRAFLAR: TOPLU KATLİAM İÇİN SİLAH ALAMADIM

35 yaşındaki katil Özgür Arduç, Ceren Özdemir cinayetine ilişkin yaptığı itirafta cezaevinden firar ettikten sonra aklında sürekli birilerini öldürmenin olduğunu, cinayette kullandığı bıçağı bir işletmeden çaldığını söylemiş, cinayetten dolayı pişman olmadığını söylemişti. Daha fazla insanı öldürmek istediğini söyleyen Arduç, bir çok kadını takip ettiğini fakat kadınların kalabalığa karıştığı için korktuğunu ve cinayetten vazgeçtiğini belirtmişti. Toplu katliam için silah almayı düşündüğünü de itiraf eden Arduç, parası olmadığı için toplu katliamı gerçekleştiremediğini öne sürmüştü.