Bursa'da İğrenç Olay! Otobüsteki Kadınlara Bakarak Mastürbasyon Yaptı

Bursa'da şehir içi sefer yapan halk otobüsünde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Dün akşam saatlerinde merkez Osmangazi ilçesi Yalova yolu Caddesi üzerinde sefer yapan 93 hat numaralı halk otobüsünde meydana gelen olay tepki çekti.

Bursa'da İğrenç Olay! Otobüsteki Kadınlara Bakarak Mastürbasyon Yaptı

Yolculardan 25 yaşındaki Bahar B., otobüsten ineceği esnada hemen önündeki Mustafa Ç'nin kendisine ve yanında bulunan 22 yaşındaki Şule K.'ye bakarak mastürbasyon yaptığını gördü. Bahar B. duruma tepki gösterdi.

Diğer yolcular da şüpheliye tepki gösterdi. Şoför, yaşananların ardından otobüsü durdurarak durumu polise bildirdi. Polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Durumu fark eden ve öğretmen olduğunu belirten bir yolcu, basın mensuplarına, "Bunun izahı yok, bir de genç kızınız var. Bunu daha önce yapmadığınız ne malum? Belki orada oturup başka birine daha önce yaptınız. Ben fark ettim ve ses çıkardım. Ses çıkarmayanlar da vardı" açıklamasını yaparken, cinsel tacizde bulunan şahıs, "Bu ben değildim. O anki ben değilim. Gözlerimi görmüyor musun? Binmekle hata yaptım. Özür dilerim gerçekten. Bu bir hata, ben iki taraflı sandım" ifadesiyle kendini savundu.

Gözaltına alınan şahsın adli makamlara teslim edildiği kaydedildi.