Burdur Belediye Başkanı'ndan Sigarayı Bırakan Personeline Çeyrek Altın!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sigarayı bırakan personellerine çeyrek altın vereceğini söyledi. Sigarayla mücadele kapsamında Burdur Belediyesi'nin de elini taşın altına koyacağını söyleyen Ercengiz, sigarayı bırakan personellerini çeyrek altınla ödüllendireceğini duyurdu.

Burdur Belediye Başkanı'ndan Sigarayı Bırakan Personeline Çeyrek Altın!

 Basın mensuplarına konuya dair açıklamalarda bulunan Ercengiz, Valilik ve tüm kamu kurumlarının bir araya gelerek yaptığı toplantılar neticesinde uyuşturucu ile mücadelede topyekün bir savaş kararı aldıklarını vurgulayarak, "Valiliğimiz ve tüm kamu kurumları tarafından bir araya gelerek, yaptığımız toplantı neticesinde uyuşturucu ile mücadele konusunda topyekün bir savaş vereceğiz. Bununla birlikte uyuşturucu ve madde bağımlılığının yanı sıra, toplumda yaygın olarak kullanılan ve kötü alışkanlıkların belki başlangıcı olan sigara ile mücadelenin önemli olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, kendi önümüzü temiz tutmak adına öncelikle kendi kurumumuzdan başlayarak, sigara alışkanlığını bırakan arkadaşlarımızı ödüllendirmek istiyorum" dedi.

Ödülü aldıktan sonra sonra sigaraya başlayanların da ceza ile karşı karşıya kalabileceğini söyleyen Ercengiz, "Tabii bu işin bir de ceza kısmı var. Bizden ödül alıp, sigaraya tekrar başlayan arkadaşımız olursa, bu başlattığımız sisteme katkı vermeleri ve sigarayı bırakan diğer arkadaşlarımızı ödüllendirme adına geriye 2 çeyrek altın alacağız. Sigarayı bırakmak isteyen tüm arkadaşlarımızı bu kampanyaya davet ediyorum. Sigarayı bıraksınlar, sağlıklı yaşasınlar" ifadelerini kullandı.