'Bunu Yapan İnsan Olamaz' 150 TL için Engelli Yaşlı Adama Yaptıkları Kan Dondurdu!

Kocaeli Karamürsel'de 50 yaşındaki bedensel engelli Muktedir Çapur vahşice katledildi. Engelli vatandaşın, 30 kez bıçaklandıktan sonra boğazının kesilmesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenilirken, olayın ardından başlatılan soruşturma neticesinde zanlı kıskıvrak yakalandı.

'Bunu Yapan İnsan Olamaz' 150 TL için Engelli Yaşlı Adama Yaptıkları Kan Dondurdu!

Kocaeli'nde Dehşete Düşüren Olay! Engelli Şahsı 30 Yerinden Bıçaklamakta Yetmedi!  

Kocaeli Karamürsel'de 50 yaşındaki bedensel engelli Muktedir Çapur vahşice katledildi.

Engelli vatandaşın, 30 kez bıçaklandıktan sonra boğazının kesilmesi sonucunda hayatını kaybettiği öğrenilirken, olayın ardından başlatılan soruşturma neticesinde zanlı kıskıvrak yakalandı.

Engelli şahsı 150 TL para ve 6 paket sigara için öldürdüğü iddia edilen şahıs adliyeye sevk edilirken, katil zanlısının cezaevinden izinli olarak dışarı çıktığı öğrenildi. Kocaeli Karamürsel'de meydana gelen olaya dair detaylar haber merkezlerine ulaşmaya başladı. 50 yaşındaki bedensel engelli Muktedir Çapur, evinin giriş bölümünde, birlikte yaşadığı ve nişan kutlamasından döndüğü öğrenilen ailesi tarafından ölü bulundu.  Çapur'un kanlar içinde yerde yattığını gören aile panik halinde durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirirken, olay yerine gelen ekipler talihsiz vatandaşın hayatını kaybettiğini belirledi.  Polis tarafından başlatılan çalışma kısa sürede sonuç verdi. 25 yaşındaki Gürsel K. isimli cinayet şüphelisi kısa sürede yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şahsın engelli adamı vücudunun 30 yerinden bıçakladığı ve kestiği daha sonra 150 TL parası ve 6 paket sigarasını alarak olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, şahsın cezaevinden izinli çıktığı da bildirildi.  Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirtilen şahsın adliyeye sevk edildiği bildiriliyor.