"Bu Çiğ Köfte Niye Acı?" Diyerek Çalışanı Darbetti, Hesabı Ödeyip Gitti

Afyonkarahisar'da çiğ köfte dükkanına gelen G.Ş. isimli şahıs sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğunu öne sürerek çalışan Y.K.'yı yumrukladı.

"Bu Çiğ Köfte Niye Acı?" Diyerek Çalışanı Darbetti, Hesabı Ödeyip Gitti

Olaydan sonra G.Ş.'nin hiçbir şey olmamış gibi hesabı ödeyip uzaklaştığı, darbedilen Y.K.'nın darp raporu aldıktan sonra işi bıraktığı öğrenildi. 23 Şubat Salı günü meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. İstaiklal Mahallesi'ndeki çiğ köteci dükkanına gelen G.Ş. isimli şahıs, çalışan Y.K.'den çiğ köfte istedi, Y.K. dürüm şeklinde yaptığı çiğ köfteyi G.Ş.'ye verdi.

ELİNDEKİ DÜRÜMÜ TATTIRIP, "ACI DEĞİL Mİ?" DİYE SORDU

G.Ş., bir iki lokma aldıktan sonra çiğ köfteyi acısız istediğini fakat içeirsinde acı olduğunu öne sürerek Y.K. ile tartışmaya başladı. Y.K. , çiğ köfteye acı katmadığını, içerisinde sadece az acı olabileceğini söylese de G.Ş.'yi ikna edemedi. G.Ş., daha sonra eline aldığı çiğ köfte dürümünü önce Y.K.'ya tattırıp, acı olduğunu iddia ederek tartışmaya devam etti. Bir süre sonra çalışana küfür eden şahıs, genç adamı yumruklamaya başladı.

Olaydan sonra alkollü olduğu iddia edilen G.Ş. dürümün parasını ödeyerek dükkandan ayrılırken, Y.K. ise şahıstan şikayetçi oldu ve işi bırakma kararı aldı.