Bill Gates Geleceğin Mesleklerini Açıkladı Bu İşleri Yapanlar Paraya Para Demeyecek

Dünyanın en zengin insanları arasında üst sıralarda yer alan Bill Gates, online olarak katıldığı bir konferansta geleceğin mesleğini açıkladı. Bu mesleği Google, Microsoft, Tesla, Amazon gibi şirketleri geçeceğini belirtti.

Bill Gates Geleceğin Mesleklerini Açıkladı Bu İşleri Yapanlar Paraya Para Demeyecek

Microsoft’un kurucu ortağı Bill Gates geleceğin mesleği üzerine online katıldığı bir konferansta açıklamalarda bulundu. Yaşanan iklim krizlerini de örnek göstererek açıklama yapan Gates, insanların iklim değişikliği ve teknolojileriyle alakalı işlerle uğraşması gerektiğini belirtti.

İklim krizinin etkilerine dikkat çeken Gates, "Tahribatı dünyayı yakıp yıkacak" değerlendirmesini yaptı. İklim teknolojisi alanında çalışmalar yapanların gelecekte büyük gelirlere sahip olacağını belirten Bill Gates, "İlerleyen zamanlarda bunlar Google, Microsoft, Tesla ve Amazon gibi şirketleri geride bırakacak" ifadelerini kullandı.

Riskli İş Ama…

İklim teknolojisi alanının kolay bir iş olmadığını belirten Gates, bu yatırımların şu an için riskli olduğunu ama ilerleyen süreçlerde ön plana çıkacağını duyurdu. "Riskli bir iş ama sonuna kadar direnenler elde ettikleri kazanımlara inanmayacaklar" ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /