"Berat Albayrak'a Yeni Görev Verilecek" İddiası Kulisleri Hareketlendirdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Hazine ve Maliye eski Bakanı Albayrak'a yönelik eleştirilere sert yanıt vermesi, Albayrak'ın yeni görevler üstlenebileceği iddialarını da beraberinde getirdi. Hürriyet Yazarı Abdulkadir Selvi bu iddiaları bugünkü köşe yazısına taşıdı.

"Berat Albayrak'a Yeni Görev Verilecek" İddiası Kulisleri Hareketlendirdi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın son günlerde TBMM grup toplantılarında muhalefetin Berat Albayrak'a yönelik eleştirilerine sert yanıt vererek eski Bakan Albayrak'ın Enerji Bakanlığı dönemindeki çalışmalarına vurgu yapması, meclis  kulislerinde Albayrak'a yeni görev iddialarına yol açtı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 Mart 2021 tarihli TBMM grup toplantısındaki konuşmasını hatırlatarak, Berat Albayrak ile ilgili kısımların konuşma metninde yer almadığını bunun da Albayrak'a yeni görev şeklinde mecliste yorumlara neden olduğunu yazdı.

Hazine ve Maliye eski Bakanı Albayrak, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek 8 Öasım 2020 tarihinde görevinden istifa etmişti.