BBP Lideri Destici'den Mavi Vatan Çıkışı: Bir Adım Geri Atılmamalıdır

BBP Lideri Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

BBP Lideri Destici'den Mavi Vatan Çıkışı: Bir Adım Geri Atılmamalıdır

Koronavirüsle mücadelenin sürdüğünü ve virüsün yayılımının tüm ülkelerde artmasının endişe verici olduğunu söyleyen Destici, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti. Türkiye'nin mavi vatan konusundaki adımlarına da destek veren BBP Lideri , "Türkiye, Suriye ve Libya'da olduğu gibi Mavi Vatan'da da bir adım dahi geri atmamalıdır. Bu millet bu kararlılıktadır. Devletin başındakilerin bunu iyi görmesi gerekir. Gerekenler sonuna kadar yapılmalıdır." diye konuştu.

Taşeron terör örgütleri ve onların arkasındaki güçlerin Türkiye'yi güçsüz duruma düşürmek için tüm gayretleriyle saldırdıklarını söyleyen Mustafa Destici, "Türkiye güçlü olduğu zaman Suriye ve Filistin'deki kardeşlerimiz de güçlü olur. Türkiye güçlü olduğu zaman Yemen'de çocuklar açlıktan ölmez, Arakanlı Müslümanlar sahipsiz olmaz, Doğu Türkistan'da Çin zulmü devam etmez ve Rusya Kırım'ı rahat bir şekilde ilhak etmez. Türkiye güçlü olduğu zaman Mısır, Yunanistan, İsrail ve AB ülkeleri Doğu Akdeniz başta olmak üzere Türkiye'nin hak ve menfaatine bu kadar kolay saldıramaz. Onun için Türkiye güçlü olmak zorundadır." şeklinde konuştu.