BBP'den TBMM'de 'İdam' Çağrısı: Teröristler ve Çocuk İstismarcılarına İdam İstiyoruz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, TBMM Genel Kurulu'nda gündemdeki meselelere ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Teröristlere ve çocuk istismarcılarına idam düzenlemesi çağrısını yineleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, halka gidilmesi gerektiğini, vatandaşın kararının başlarının üzerinde olduğunu söyleyerek "İdam referandumu" sinyali verdi.

BBP'den TBMM'de 'İdam' Çağrısı: Teröristler ve Çocuk İstismarcılarına İdam İstiyoruz

BBP'den TBMM'de 'İdam' Çağrısı: Teröristler ve Çocuk İstismarcılarına İdam İstiyoruz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici, TBMM Genel Kurulu'nda gündemdeki meselelere ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Teröristlere ve çocuk istismarcılarına idam düzenlemesi çağrısını yineleyen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Biz Büyük Birlik Partisi olarak geçtiğimiz dönem başında da idam cezasının 2 suç için geri getirilmesi için Anayasa değişikliği teklifimizi burada da paylaştık. Biz siyasi suçlar için değil; birincisi, küçük yaştaki çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren sapık katiller için, ikincisi de bizzat bombayı patlatıp ya da tetiği çekip askerimizi, polisimizi, öğretmenimizi, kundaktaki bebemizi katleden teröristler için idam cezasının geri getirilmesini istiyoruz. Bunu da Meclisimizin milletimize götürmesini bekliyoruz.Kararı milletimiz versin. Eğer milletimiz bu konuda "hayır" derse elbette ki kabul ederiz ama bize düşen görev bunu milletin önüne götürmektir." dedi.

"Sayın Bahçeli'ye acil şifalar niyaz ediyorum"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı. Burada ABD Büyükelçiliğinin skandal Tweet beğenme konusuna değinen BBP Lideri, "ABD Büyükelçiliğinin Milliyetçi Hareket Partimizin Saygıdeğer Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sağlığıyla ilgili hadsiz beğenisini bir kere daha şiddetle kınadığımızı ifade etmek istiyorum. ABD yönetimi, Büyükelçiliği bu tavrıyla kimi beğenip kimi beğenmediğini de net olarak ortaya koyarken Türkiye ve Türk milliyetçiliği düşmanlığı konusunda suçüstü de yakalanmış bulunmaktadır. Bir kere daha Sayın Bahçeli'ye acil şifalar niyaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

"Rabb'im her daim yâr ve yardımcıları olsun diyorum"

uriye'nin kuzeydoğusu, Fırat'ın doğusuna yönelik başlayacak operasyona da değinen destici, "Güvenlik güçlerimiz en kısa sürede inşallah harekât başlatarak hem bölgeyi teröristlerden temizleyecek hem hudut güvenliğimizi temin edecek hem de Türkiye'deki mültecilerin önemli bir kısmının bölgeye geri dönüşünü sağlayacaktır. Ben şimdiden, komuta kademesinden başlayarak bütün güvenlik güçlerimize üstün muvaffakiyetler diliyorum, Rabb'im her daim yâr ve yardımcıları olsun diyorum." şeklinde konuştu.

"Gölge etme yeter."

ABD'nin Suriye'deki teröristlere yönelik harekatı desteklememe kararı aldığını ve bölücü hainlere de "Sizi korumayacağız" şeklinde açıklamalar yaptığını vurgulayan BBP Genel Başkanı, "Amerika Birleşik Devletleri'nden gelen harekâtı erken buluyoruz, desteklemiyoruz." ya da "Birlikte olmayacağız." açıklamalarına karşı bizim tek sözümüz olabilir: "Gölge etme yeter." Fırat'ın doğusuna yapılacak bir askerî harekât, kanaatimizce 1974 Kıbrıs Barış Harekâtı kadar önemli ve gerekli bir operasyondur. ABD yönetimi bunu bildiği için, hakkında azil süreci başlatılan başkanların ağzından bu operasyonun sınırlı tutulması çabasıyla küstah açıklamalar yaptırmaktadır. Elbette ki bu küstah tehditler üç bin yıllık kadim devlet geleneğine sahip Türk milleti nezdinde hiçbir karşılık bulamayacağı gibi kararlılığımızı daha da pekiştirecektir. Hedef sadece kuklalar değil bölgeden çekilecekleri açıklanan ABD askeri dışındaki kuklacı CENTCOM olmalıdır. CENTCOM'un görevi, PKK/YPG'yle birlikte, sınırımıza cephe 650 kilometrelik devasa bir alanda ihdas ettiği askerî, istihbari ve lojistik misyonlu üslerin desteğiyle Fırat'ın doğusunda hayata geçirmeye çalıştıkları özerk statüyü zaman içinde Kuzey Irak'taki yapıya sessiz sedasız eklemlemektir. Bunun bir sonraki adımını öngörmek için strateji uzmanı olmaya gerek yoktur, her şey apaçık ortadadır. Onun içindir ki bedeli ne olursa olsun bu oyunu bozmak, bu tuzağı tarihin çöplüğüne göndermek,devletimizin bekası, ülkemizin birliği, milletimizin istiklali ve istikbali için şarttır." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA