Başkent'te Korkunç Kaza! 3 Ölü, 6 Yaralı

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde meydana gelen kazada, Ankara Bolu Karayolu üzerinden Ankara istikametinde seyir halinde olan araç, çeştepe mevkiinde yağmurunda etkisiyle kayganlaşan yolda henüz plakası öğrenilemeyen başka bir otomobille çarpıştı.

Başkent'te Korkunç Kaza! 3 Ölü, 6 Yaralı

Çarpışmanın etkisiyle taklalar atmaya başlayan otomobil, bariyerlere çarparak durdu. Feci kaza sebebiyle 2 araçta bulunan 3'ü ağır 6 kişi yaralanırken, bazı kazazedelerin araçların içerisinde sıkıştığı görüldü.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık , itfaiye , polis ve jandarma ekibi gönderildi. Can pazarının yaşandığı kaza yerinde yaralı Betkanyon vatandaşları kurtarmak için işe koyulan ekipler adeta zamanla yarıştı. Ekiplerin uzun çalışması neticesinde araçlardan çıkarılan kazazedelerden ikisinin sıkıştığı yerde hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaralı halde araçlardan çıkarılan 7 kişi sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahelenin hemen ardından ambulanslarla Kızılcahamam ve Ankara'daki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı bir vatandaşın da hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA