Başbakan Binali Yıldırım:''Kamuya 500 Bin Personel Alınacak!''

Başbakan Binali Yıldırım,Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan istihdam projeleri kapsamında geçen hafta başvuruları sona eren 50 bin kişilik istihdam projesinin ardından yeni bir projenin müjdesini verdi.Kimler başvurabilir,kaç kişi alınacak,başvuru şartları nelerdir gibi detaylar haberimizde.

Başbakan Binali Yıldırım:''Kamuya 500 Bin Personel Alınacak!''

Başbakan Binali Yıldırım,dün akşam katılmış olduğu bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu.Başbakan Binali Yıldırım’ın gündeminde önemli konular yer almaktaydı.Başbakan,geçtiğimiz hafta İŞKUR öncülüğünde Toplum Yararına Programı (TYP) programı kapsamında 50 bin kişinin istihdam edildiğini belirtirken,yeni bir projenin adını daha duyurarak 500 bin kişiye iş gücü sağlanacağını açıkladı.

Sayın Binali Yıldırım,yoğun gündem programına istinayen Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Türkye genelinde istihdam edilmesi planlanan proje ilgili çok önemli bilgiler verdi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu 2 milyon kişinin toplum yararına kamu kurum ve kuruluşlarındaki çalışılması için çalışmaların hızlandığı açıklandı.

Türkiye Cratosslot Odalar ve Borsalar Birliği’ne üye olan herbir kurumun yanında 1 kişi daha çalıştırması sonucunda bu sayının 1.5 milyon olacağına işaret ederek geriye kalan 500 bin kişinin TYP programı kapsamında görevlendirileceği açıklandı..

KOSGEB,geçtiğimiz hafta özel sektörde çalışanlara geri ödemeli sıfır faizsiz işletme başına 50 bin TL vererek toplamda 12 milyar TL’LİK bir destek yapıldığını açıkladı.

3 Mart 2016 Cuma günü sona eren Toplum Yararına Program kapsamında 50 bin kişinin başvurularının bitmesinin ardından Sayın Binali Yıldırım,istihdam seferliğinin hız kesmeden devam edeceğini belirterek 500 bin kişinin daha alınacağını açıkladı.

Kamu personeli,işkur,sydv,banka personeli alım ilanlarından anında haberdar olmak için facebook grubumuza katılmak için tıklayınız.

Kamubulteni.com KONYA