Bakırköy'de Kan Donduran Olay! Aracı Vatandaşların Üzerine Sürdü

Bakırköy'de bir sürücü aracını tartıştığı kişilerin üzerine sürdü. Olayda çevredeki yayalardan yaralananlar olduğu bildirildi.

Bakırköy'de Kan Donduran Olay! Aracı Vatandaşların Üzerine Sürdü

Bakırköy'ün en işlek caddesi İstanbul Caddesi'nde gerçekleşen olay kan dondurdu. Bir çok kişiye çarptıktan sonra olay yerinden hızla uzaklaşan şahıs polis tarafından yakalandı. Sürücünün Kartaltepe Karakolu'na götürüldüğü öğrenildi.

İstanbul Bakırköy'de bir kadını araç içerisinde darpettiği iddia edilen şahsın, aracını kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine sürmesi neticesinde bazı kişiler yaralandı. Elde edilen bilgilere göre, bir ABM'nin önünde araç içerisinde bir kadını darpettiği iddia edilen kişiye vatandaşlar tepkiğ gösterdi. Bu esnada araçtaki şahıs ile diğer vatandaşlar arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra, saldırgan şahıs aracını hareket ettirerek vatandaşların üzerine sürdü.

Şahıs vatandaşların durdurma çabalarına rağmen durmayarak bir çok yayaya çarparak olay yerinden hızla uzaklaştı. Durumun ihbar edilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şahsın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA