Bafra'da 72 Yaşındaki Adamı Döven Şahıs Tutuklandı!

Samsun'un Bafra ilçesinde üzerine su sıçrattıkları yaşlı adamı tepki gösterdiği için döven şahıslar yakalandı. Şahıslardan birisi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer şahıs adli kontrol şartıyla salıverildi.

Bafra'da 72 Yaşındaki Adamı Döven Şahıs Tutuklandı!

Samsun'un Bafra ilçesinde üzerine su sıçrattıkları adamı öldüresiye döven şahıs Ankara'da yakalandı.  Samsun'un Bafra ilçesinde 72 yaşındaki Selahattin Yılmaz'ı üzerine su sıçrattıkları için tepki gösterdiği gerekçesiyle döven Cemal İ., Ankara'da yakalandı. Gözaltındaki işlemleri sona eren şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı olayla ilgili Eskişehir'de yakalandığı belirtilen Çağatay D. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından adli Sahabet kontrol şartıyla salıverildi.

Olay

Samsun'un Bafra ilçesinde araçlarıyla seyir halindeyken yaşlı bir adamın üzerine su sıçratan iki şahıs, yaşlı adamın tepki vermesi üzerine araçtan inmiş ve talihsiz adamı darp etmişti. Olay kısa sürede sosyal medyada yayılmış, Bafra Emniyeti harekete geçmişti. Şahısların Ankara ve Eskişehir'de yakalandığı öğrenilmişti.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA