Ataması Büyük Tepki Çekmişti! İSBAK Genel Müdürü Bahaddin Yetkin İstifa Etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSBAK A.Ş Genel Müdürü Mehmet Bahaddin Yetkin'in istifa ettiği duyuruldu.

Ataması Büyük Tepki Çekmişti! İSBAK Genel Müdürü Bahaddin Yetkin İstifa Etti

İBB iştiraklerine yapılan atamalar sosyal medyada tartışma konusu olurken, en büyük tepki İSBAK Genel Müdürlüğüne yapılan atamaya gelmişti. Daha önce AK Parti'den milletvekili adayı da olduğu belirtilen Bahaddin Yetkin'in, İSBAK A.Ş.'ye genel müdür olarak atanmasının ardından daha önce yaptığı sosyal medya paylaşımları gündeme gelmişti.

İBB'den konuya ilişkin yapılan açıklamada, "İmamoğlu, daha önce yaptığı açıklamalarda sık sık atamalarda liyakate önem verileceğini ve partizanlık yapılmayacağını belirtmişti. Bu vesileyle söz konusu adaylık, atamada bir sorun görülmedi. Lakin, hem kamuoyuna yansıyan sosyal medya paylaşımları hem de bu akşam sona eren incelemede görüldü ki asla yönetim ve hayata bakış açımızla örtüşmeyecek başka paylaşımlar da yapılmıştır. Bu vesileyle akşam saatlerinde Bahaddin Yetkin ile durum paylaşılmış, kendisi de İSBAK A.Ş'deki tüm görevlerinden 20.04 itibarıyla istifa etmiştir. İstifa, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından kabul edilmiştir." denildi.