Antalya'da Liseli Kızı Ormana Götürüp İşkence Yapmışlardı! Karar Verildi

Antalya'da tartışma yaşadıkları lise öğrencisi kızı ormanlık alana götürüp burada feci şekilde darbeden 4'ü kız, 6 kişiden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla salıverildi.

Antalya'da Liseli Kızı Ormana Götürüp İşkence Yapmışlardı! Karar Verildi

31 Ocak Perşembe Günü Antalya'nın Kepez ilçesi Mazı Dağı mevkiinde ormanlık alanda meydana gelen olaya ilişkin görüntüler sosyal medyaya düşmesiyle infiale yol açmıştı.

Lisede eğitimini sürdüren S.D. isimli genç kız, kız arkadaşı S.ile eve giderken, karşılaştıkları 3 kız arkadaşı, otomobille gezmeyi teklif etti. S.D. ile S., diğer kızların çağırdığı Mehmet isimli şahısın kullandığı otomobile bindi. Araç daha sonra ormanlık alana götürüldü. Burada S., erkek arkadaşı Yasin K. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla S.D.'ye saldırdı. Bir süre sonra grup yeniden otomobile binerek, Konuksever Mahallesi'nde boşluk bir alanda Yasin K. ile buluştu. 

ŞÜPHELİLERDEN 3'Ü TUTUKLANARAK CEZAVİNE GÖNDERİLDİ, 3 'Ü ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SALIVERİLDİ

Gruptakilerden bazıları Yasin K.'nin otomobiline binerek, iki araçla yeniden ormanlık alana gitti. Burada Yasin K. ve yanındakiler S.D.'yi feci şekilde darp etti. Genç kızı dakikalarca darp eden gruptaki kişiler, daha sonra genç kızı gasp etmeye parasını almaya çalıştı fakat genç kızın parasının olmadığını öğrenmeleri üzerine evden para getirmesini istediler. Görüntülerin basına yansımasının ardından Antalya il Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma ekipleri harekete geçerek ilgili şahısları yakalayarak gözaltına aldı. İfade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli 6 şahıstan 3 'ü tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3 şahıs adli kontrol şartıyla bırakıldı.

Yerel haberler, gündemdeki son gelişmeler, Antalya haberleri, ekonomi haberleri, memur alımları ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA