Altınordu'nun Yeni Belediye Başkanı Celal Tezcan Oldu!

Celal Tezcan, vekaleten yürüttüğü Ordu Altıordu Belediye Başkanlığı'na bugün gerçekleşen seçimlerden sonra asaleten atandı.

Altınordu'nun Yeni Belediye Başkanı Celal Tezcan Oldu!

Altınordu Belediye Meclisi, yeni belediye başkanının seçilmesi amacıyla bugün olağanüstü toplandı.

Belediye Meclis Başkan Vekili Gürbüz başkanlığında gerçekleşen toplantıda, AK Parti'den Celal Tezcan, CHP'den Hasan Karamustafaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi'nden Mesut Engin aday gösterildi. İlk iki turda 3'te 2 çoğunluğa ulaşan aday olmayınca oylama 3'üncü tura kadar sürdü. 3. Tur oylamasında AK Parti'nin adayı Celal Tezcan, 31 oyun 19'unu alarak vekaleten hali hazırda yürüttüğü Belediye Başkanlığı görevine asaleten seçildi.

Seçimden sonra konuşma yapan Tezcan, "Belediyeler hizmetkarlık kurumlarıdır. Bu makamlarda olanların tek düşüncesi hizmet etmek olmalıdır. Bu hizmetkarlık bugün bana tevdi edildi. Sayın Engin Tekintaş 4,5 yıl hiç teri soğumadan çalışan ve bunun karşılığında da Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Bundan sonra da aynı düşünceyle çalışmaya devam edeceğiz.Hizmette sınır olmaz, daima artarak devam edecek. Altınordu Ordu'nun merkez ilçesi olarak şehrin genel büyümesine katkı sunacaktır. Bu süreçte herkesin desteğini ve hoşgörüsünü istiyoruz. Bana bu görevi veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA