Almanya'ya 10 Bin İşçi Alımı Daha Yapılacak (OBM Türkiye Başvuru Formu ve Sonuçlar)

OBM Türkiye, Almanya 'da istihdam etmek üzere 10 bin yeni işçi daha alacak. Toplamda 100 binden fazla işçi alımı yapılacak. Peki önceki alımın sonuçları ne zaman açıklanacak? Başvuru formu ne zaman erişime açılacak? İşte detaylar.

Almanya'ya 10 Bin İşçi Alımı Daha Yapılacak (OBM Türkiye Başvuru Formu ve Sonuçlar)

Almanya'ya 10 bin işçi alımı için başvurular ne zaman alınacak? Sonuçlar ne zaman açıklanacak?

OBM Türkiye tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamada, Almanya 'da istihdam etmek üzere 10 bin işçi alımı yapılacağına yer verildi. Açıklamanın yapılmasının ardından adaylara başvuru formunu ilk olarak Kamubulteni.com iletmişti. Başvuru formunun erişime açılmasının ardından 400 binden fazla kişi başvuru yaptı. 

Almanya 'da işçi olmak isteyen adaylar, Obm Türkiye aracılığıyla başvurusunu iletti. Başvurunun yapılmasının ardından yüz binlerce aday sonuçları beklemeye başlarken , çok sayıda aday da yeni alım için başvuruların ne zaman alınacağını, başvuru formunun ne zaman erişime açılacağını araştırmaya başladı.

YENİ BAŞVURULAR NE ZAMAN ALINACAK?

OBM Türkiye tarafından yapılan açıklamada, internet sitesinde teknik sorunlar çıktığı, siteye yoğun giriş olduğu için teknik sorunlar meydana geldiği ve internet sitesinin bakıma alındığı blidirildi. Sitedeki teknik sorunlar giderildiğinde Obm Türkiye Almanya 'ya işçi alımı için yeniden başvuruları almaya başlayacak. 

Geçtiğimiz gün Obm tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

BAŞVURU SONUÇLARI

Obm Türkiye, 10 bin işçi alımı için ilk başvuruların Aralık ayı sonunda biteceğini duyurdu. Aralık ayından sonra verdiğiniz iletişim bilgilerinden sırayla sizinle iletişime geçilecek. OBM iletişime geçtiği adayları görüşmeye çağıracak ve mesleğe göre Almanya'da çalışacak işçileri belirleyecek. 

Görüşmeler aşağıdaki adreslerde yapılacak.

Yeşilköy Cad. 17/A Kat:3 Daire:7 
Florya/İSTANBUL
0 212 403 02 37
[email protected]

Çağlayan Mah. 2071 Sok. Şelale Villaları 
D9 Muratpaşa/ANTALYA
0 242 966 05 70
[email protected]

10 BİN DAHA ALIM YAPILACAK

10 bin işçi alımının ardından yeni 10 binlik alım için ilana çıkılacak ve başvurular alınacak. Başvuru formu şu sıralar kapalı. Ancak Kamubulteni.com olarak anbean süreci takip ediyoruz. Başvuru formu erişime açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN