AK Parti'nin MHP'ye Jest Yapacağı Şehirler Yarın Belli Olacak

Son Dakika... AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Rceep Tayyip Erdoğan, yarın düzenleyeceği toplantıda Aksaray, Ağrı, Erzurum, Bilecik, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars , Kırşehir, Kütahya, Siirt, Zonguldak, Tunceli ve Van belediye başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşacak.

AK Parti'nin MHP'ye Jest Yapacağı Şehirler Yarın Belli Olacak

Açıklamayla birlikte AK Parti'nin 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde seçime girecek 71 Belediye Başkan adayı da netleşmiş olacak. Haber merkezlerine ulaşann bilgilere göre, AK Parti'nin 14 İl Belediye Başkanı daha belli oluyor.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenleyeceği toplanda Aksaray, Ağrı, Bilecik, Erzincan, Edirne, Iğdır, Isparta, Kars, Kırşehir, Kütahya, Siirt, Tunceli, Van, Zonguldak belediye başkan adaylarını açıklayacak. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının açıklanması için ise TBMM'deki bütçe görüşmelerinin sonlanması beklenecek.

İBB'de AK Parti'nin TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ı aday göstermesine kesin gözle bakılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , geçtiğimiz günlerde MHP ile Yerel Seçimlerde ittifak konusunda karşılıklı jestler olabilir açıklamasında bulunmuştu. Bilindiği gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara, İstanbul ve İzmir'de AK Parti'yi destekleyeceklerini açıklamıştı. AK Parti'nin de MHP'ye  hangi belediyeler konusunda jest yapacağı yarın netleşecek.