AK Parti'de 2 Numara Belli Oldu! İşte Yeni Genel Başkan Vekili

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin MYK listesini belirledi. AK Parti'de Erdoğan'dan sonraki isim de belli oldu.

AK Parti'de 2 Numara Belli Oldu! İşte Yeni Genel Başkan Vekili

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin yeni MYK üyelerini belirledi. Genel Başkan Vekilliğine Numan Kurtulmuş getirilirken, parti sözcülüğüne de Ömer Çelik getirildi. Daha önce bakanlık yapan 4 ismin MYK'da yer aldığı görüldü. Genel Sekreter Fatih Şahin ve 6 genel başkan yardımcısı görevlerine devam edecek.

AK Parti'de Genel Başkan Vekili konumuna Numan Kurtulmuş getirilirken, Siyasi ve Hukuki işlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına Hayati Yazıcı, Kaçak Bahis Genel Sekreterliğe Fatih Şahin getirildi. AK Parti MYK listesinde rkan Kandemir, Ali İhsan Yavuz, Mahir Ünal, Cevdet Yılmaz, Fatma Betül Sayan Kaya, Mehmet Özhaseki, Lütfi Elvan, Jülide Sarıeroğlu, Vedat Demiröz, Hamza Dağ, Leyla Şahin Usta, Çiğdem Karaaslan'ın yer aldığı görüldü. 

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANAKRA