AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki'den ilk Açıklama

AK Parti'nin 31 Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'den ilk açıklama geldi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki'den ilk Açıklama

Özhaseki, kendisini bekleyen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ankara ile ilgili yeni projelerin yakın zamanda açıklanacağını, Ankara'nın değerini öne çıkaracak projeler için çalışmaların başlayacağını söyledi.

Özhaseki, "Ankara bu ülkenin kalbi. Başşehir, maneviyat dolu. Ankara'nın başşehir olduğu gibi, bir çok işlerde de başşehir olması lazım.Ankara'nın değerini öne çıkaracak projelerin önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Ancak yönetim tarzı itibariyle bunları yaparken 'ben' değil 'biz' duygusuyla hareket edeceğim.Yönetim tarzım böyle.Katkı vermek isteyen kim varsa, bu işte ben de varım diyen kim varsa, fikirlerini ciddiye alıp değerlendireceğiz nasip olursa." dedi.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA