Adalet Bakanlığı Sınavları için Başvurular 8 Kasım'da Sona Erecek

Adalet Bakanlığı'na yeni personel alımları devam ediyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün geçtiğimiz gün yaptığı hakim ve savcı adayı alımı açıklamasından kısa süre sonra ilgili alıma dair resmi duyuru da gelmişti. Dün itibariyle de sınav için başvuru işlemleri başladı.

Adalet Bakanlığı Sınavları için Başvurular 8 Kasım'da Sona Erecek

Adalet Bakanlığı Sınavları için Başvurular 8 Kasım'da Sına Erecek Adalet Bakanlığı'nın 1600 yeni hakim ve savcı adayı alımı için başvuru işlemleri 8 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek. Adalet Bakanlığı'nın resmi internet sayfasından, Devlet Personel Başkanlığı'ndan ve ilgili basın yayın kuruluşları vasıtasıyla yapılan duyuruda, Bakanlığa 1000 adli yargı hakim ve savcı adayı, 500 avukatlık mesleğinden hakim ve savcı adayı, 100 idari yargı hakim adayı alımı yapılacağı açıklanmış, ilgili sınav için başvuruların ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden gerçekleştirileceği belirtilmişti.

29 Aralık 2018 tarihinde Ankara'da iki oturum halinde gerçekleştirilecek sınav için başvuru yapacak adayların tek sınav için 180 TL, 2 sınava katılmak istemeleri halinde 270 TL, 3 sınava katılmak isteyen adaylar için 360 TL ödemesi gerekiyor. Sınav ücretleri 9 Kasım'a kadar ÖSYM'nin resmi internet sayfasından ya da anlaşmalı bankalardan yapılabilecek. 

Adalet Bakanlığı Sınavları Başvuru Kılavuzu için TIKLAYIN.

Polis Alımı, Askeri Personel Alımları, Kamu ve Özel Sektör İş Fırsatlarını Kaçırmamak için Türkiye'nin Lider Memur haberleri sitesi kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.
Kamu Bülteni Ücretsiz Uygulaması için TIKLAYIN