29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bankalar, Kargo Firmaları ve PTT Açık Olacak Mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda kargo firmaları, eczaneler ve bankalar açık olacak mı? 29 Ekim'de PTT Kargo, Aras Kargo, MNG Kargo, TNT Kargo, UPS Kargo, özel ve kamu bankaları ile eczaneler kapalı olacak. Fakat eczaneler bu süreçte nöbetçi eczane usulüyle çalışacak.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bankalar, Kargo Firmaları ve PTT Açık Olacak Mı?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri yurt genelinde bugünden itibaren başlarken, binlerce insan yarın yani 29 Ekim 2018 tarihinde Cumhuriyet Bayramı nedeniyle banka ve kargo şirketlerinin çalışmaya ara verip vermeyeceğini merak ediyor.

 PTT Kargo, özel kargo şirketleri, bankalar, vergi daireleri, okullar , nüfus daireleri özetle tüm kamu kurum ve kuruluşları ile ilgili firmalar Cumhuriyet Bayramı boyunca kapalı olacak. Banka ve kargo işlemlerini halletmek isteyen kişiler 30 Ekim salı günü bu işlerini halledebilecekler.

Eczaneler ise nöbetçi eczane usulü ile çalışmalarını sürdürecek.  Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MNG kargo, Sürat Kargo, TNT Kargo , UPS Kargo, PTT Kargo ve diğer tüm kargo firmaları konuyla ilgili müşterilerine bilgilendirme yaptılar.