23 Yaşındaki Genç Kadınla Para Karşılığı İlişkiye Girip Daha Sonra Döverek Öldüren Öğretmen: Oğlumun Nikahı Vardı... 

Antalya'da 23 yaşındaki kadınla para karşılığı cinsel ilişkiye girdikten sonra genç kadını döverek öldürüp yol kenarına gömen 54 yaşındaki lise öğretmeni, mahkemedeki savunmasında kan donduran ifadeler kullandı.

23 Yaşındaki Genç Kadınla Para Karşılığı İlişkiye Girip Daha Sonra Döverek Öldüren Öğretmen: Oğlumun Nikahı Vardı... 

54 yaşındaki lise Matematik öğretmeni Ahmet Oğuz Özgür, SEGBİS aracılığıyla ilk kez hakim karısına çıktı. 23 yaşındaki Rus kadını 8 Mart'ta katleden evli ve 3 çocuk babası Ahmet Oğuz Özgür, kadınla 1800 lira karşılığında cinsel ilişkiye girdiğini ve sabah öldürüp gömdüğünü söyledi. 

Duruşmada ağladığı görülen Özgür, Rena isimli kadın aracılığıyla rus uyruklu Anastasiya'yı 1800 lira karşılığında ilişkiye girmek için otomobiline aldığını daha sonra diskoya gittiklerini, diskoda birlikte yarım şişe viski içtiklerini ve gece birlikte olduklarını belirterek, "O salonda uyudu. Sabah telefon çalınca yanına gittim. Kalbi atmıyordu. Suni teneffüs yaptım, hareketsizdi. 10 gün sonra avukat oğlumun nikâhı olduğu için eve sağlık ekiplerini çağırmadım, polise bildirmedim. El ve ayaklarını koli bandıyla sardım. Antalya-Isparta yolunda toprağın 15 santim altına gömdüm" diye konuştu. 

Özgür,  ayrıca "Akşam burnunda kılcal damarlarında kanama olduğunu söyledi. Sabah uyandırmaya çalıştığımda da burnunda kan vardı. Sabah uyandığımda hareketsiz yatıyordu. Burnundan kan geldiği görünce teneffüs ve kalp masajı yaptım. Ancak, kurtaramadım. Bunun üzerine gömmek için önce Lara'ya ormanlık alana götürdüm. Beğenmediğim için Isparta yolu üzerine götürüp, gömdüm" dedi.