17 yaşındaki kızını hamile bıraktığı iddia edilen baba Adliye'de

Kütahya'da karın ağrısı ve mide bulantısı ile hastaneye götürülen 17 yaşındaki kızın hamile olduğu ortaya çıktı. İfadesi alınan kız, öz babasından hamile kaldığını söyledi. İşte yaşanan olay.

17 yaşındaki kızını hamile bıraktığı iddia edilen baba Adliye'de

Tüyler ürperten olay Kütahya’da yaşandı. Kütahya’da meydana gelen olayda 43 yaşında olduğu belirtilen Y. K. İsimli bir kişi, öz kızı 17 yaşındaki öz kızı A. K.’yı hamile bıraktığı iddiasıyla gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba Y. K., adliyeye sevk edilirken suçlamaları kabul etmedi.

Kütahya’nın merkezine bağlı bulunan bir köydeki Gövem Mahallesinde daha önce meydana gelen olayda, 17 yaşındaki A. K. İsimli kız çocuğu, karın ağrısı ve mide bulantısı şikayeti ile yakınları ve akrabaları tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Hastaneye götürülen A.K.'nin doktorların incelemesi ve yapılan tetkiklerinde, 2 aylık hamile olduğu belirlendi. Doktorların bu teşhisinin ardından 17 yaşındaki A. K. İsimli kız, doktorlara öz babasının kendisine tecavüz ettiğini söyledi.

Supertotobet style="background-color:white">A. K., babasının kendisine tecavüz ettiğini söylemesi üzerine doktorlar durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 17 yaşındaki A. K. Hastaneye gelen jandarma ekiplerine üvey annesi ile birlikte kaldıkları evde öz babası olan Y. K.’nın kendisi ile defalarca ilişkiye girdiğini bunun sonucunda ise hamile kaldığını söyledi.

İfadesi alınan 17 yaşındaki kızın iddiaları sonrasında Jandarma ekipleri, baba Y. K.’yı gözaltına aldı. Jandarma tarafından gözaltına alınan kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adliyeye sevk edildi. İlk alınan ifadesinde ise Y. K. Kendisi hakkında yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için kamubulteni.com adresini takjipte kalın.