Yunanistan'dan Alaattin Çakıcı'nın Vize Talebine Ret

Yunanistan makamları tarafından Alaaddin Çakıcı'nın Schengen vizesi başvurusunun reddedilmesine karar verildi. Çakıcı, sosyal medya hesabı üzerinden 3 sayfalık açıklama yaparak Yunanistan hükümetine tepki gösterdi. Organize suç örgütü hükümlüsü iken 'af' ile tahliye edilmesine karar verilen Alaattin Çakıcı, Yunanistan makamlarının Schengen vizesi müracaatını geri çevirdiğini söyledi.

Yunanistan'dan Alaattin Çakıcı'nın Vize Talebine Ret

Sosyal medya hesabından 3 sayfalık bir açıklama yapan ve Yunanistan'a tepki gösteren Alaattin Çakıcı;

“Dünyayı 2,5 defa dolaşmış bir Türk vatandaşıyım. Son vize müracaatında bulunduğumda mobil araç ile bir otelde parmak izlerimi ve biyometrik fotoğrafımı veri şeklinde aldılar ve bana verdikleri söz, ‘Bugün vizeni kesinlikle vereceğiz’ oldu. 

Vizeni veren senin gözünün önünde kaşeyi vuracak. Daha sonrasında ise ne olduysa Fransa tarafından tehdit konduğunu Yunanlılar aracı firmaya söyletti.

 Sonra ben, konuyla alakalı öğrendim ki vizeme ret kararını bu ruh hastası, Osmanlı'dan tarih süreci içerisindeki asırlar geçse de kilisenin ve Yunan politikasının bir Haçlı ruhu kilisenin Müslüman Türklere karşı olarak genetik düşmanlığını silememiştirler.


Unutmasınlar ki İstanbul'un nüfusu 2.5 Yunanistan kadardır. İstanbul halkı yellenirse Atina'da ve Gümülcine de, hatta Sparta’da ve kavala'da 15 şiddetine deprem meydana gelir.”

Dedi.

ABD'ye yönelik değerlendirmelerde de bulunmayı ihmal etmeyen Alaattin Çakıcı, açıklamasını;

“Unutma Okyanus ötesini! Bu millet ne Rusya’ya ne de Yunanlı ‘ya benzer. Eski köprünün altından çok sular geçti. Ya bu aziz milletle dost olun ya da herif gibi düşman.”

Şeklinde tamamladı.