'Ölümüne Hazırlıklıyım' Diyen Sedat Peker, Vasiyetini Yazdı

Daha önce BirGün gazetesinde yazan, Sedat Peker'in YouTube videolarını çekmesine engel konulmasından sonra onun mesajlarını kendi Twitter hesabı üzerinden paylaşan ve bu sebeple gazetesinden kovulan gazeteci Erk Acarer, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in vasiyetini yazdığını söylerken; vasiyette bulunduğuna yönelik bazı bilgiler verdi.

'Ölümüne Hazırlıklıyım' Diyen Sedat Peker, Vasiyetini Yazdı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un Türkiye'ye getirilip cezaevine gönderilmesi ile beraber Sedat Peker cephesinden yeni bir girişim geldi.

Gazeteci Erk Acarer, paylaşım yapması durumunda Sedat Peker'in iadesinin gündeme gelebileceğini dile getirirken; Türkiye'ye getirilme ihtimaline karşı Sedat Peker'in bir vasiyet hazırladığı konuşuluyor.

Sedat Peker'in Vasiyeti


Gazeteci Erk Acarer, yapmış olduğu açıklamada Sedat Peker'in bir vasiyet yazdığını söyledi. Sedat Peker'in 'ölümüne hazırlıklıyım' söylediğini aktaran Acarer, Peker'in mal varlığı kalmadığı sebebiyle hiç kimseye bir şey bırakamayacağını söylediğini aktardı.

Peker'in Vaziyetinde Dikkat Çeken Seçim Detayı 

Erk Acarer’göree  Sedat Peker vasiyetinden seçimlere yönelik bir şeyler aktardı. Sedat Peker vasiyetinde, AK Parti'nin insanları sokağa çekmeye çalışacağını savunurken; 'oyuna gelmeyin' diyen Sedat Peker, oy verilme işlemleri tamamlanana kadar eve dönülmemesi gerektiğini belirtiyor.

Seçime 2 Ay Kala Sedat Peker Elindeki Bilgileri Toplumla Paylaşacak 

Gazeteci Erk Acarer’in paylaşmış olduğu bilgilere göre Sedat Peker'in başına bir şey gelmemesi durumunda seçimlere 2 ay kala elindeki bütün bilgileri toplumla buluşturacağını söylüyor.