İmam Hatip Ortaokulu'nda Oynatılan Dansözle İlgili Son Dakika Gelişmesi

Bursa'da meydana gelen olayda bir imam hatip ortaokulu etkinliğinde sahneye dansöz çıkarıldığı görüldü. Görüntüler büyük tepki çekti.

İmam Hatip Ortaokulu'nda Oynatılan Dansözle İlgili Son Dakika Gelişmesi

Olay Görüntüler
Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde tepki çeken görüntüler yayıldı.Sosyal medya üzerinde kısa süre içinde yayılan görüntülerde bir imam hatip okulu tarafından etkinlik düzenlendiği ve bu etkinikte dansöz oynatıldığı belirlendi.Çalan müzik eşliğinde göbek atan dansözü , orada bulunanların ilgi ile izlediği de dikkatlerden kaçmadı. 

Bursa Nilüfer'de bulunan Çalı İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlenen yemekli sazlı eğlenceli etkinlikte sahneye dansöz çıkarıldığı görüldü. Söz konusu görüntüler sosyal medyada kısa sürede tepkiye  neden oldu. Binlerce tepki gelen görüntülerle ilgili son dakika haberi geldi.

Soruşturma Başlatıldı!

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü, dansöz görüntüleri ile ilgili olaya el attı. Konu ile ilgili yapılan son dakika açıklamasında olayla ilgili idari soruşturmanın başlatıldığına yer verildi. 

Okul Müdürü Görevden Uzaklaştırıldı

Gelen son dakika bilgilerine göre etkinliği düzenleyen okulun müdürünün görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.  Yapılan açıklamada, "Okul müdürü hakkında görevden uzaklaştırma tedbiri uygulanmış olup, konu hakkındaki çalışmalar tüm boyutlarıyla ve hassasiyetle yürütülmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.


İşte Tepki Çeken Görüntüler