Akşener CHP'nin.Babasının Partisi Olduğunu Söyledi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit Belediyesi'nde yapmış olduğu konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi'nin, babasının Partisi olduğunu hatta İnönü ile fotoğrafının dahi olduğunu söyledi.

Akşener CHP'nin.Babasının Partisi Olduğunu Söyledi


Kocaeli'de ağabeyinin adına Nihat Gürel Spor Tesislerinin açılışına katılım sağlayan iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sonrasında İzmit Belediyesine geçti. Belediyenin bir programına konuk olan Meral Akşener, burada yapmış olduğu konuşmada Millet İttifakı’nın kurulmasına yönelik bazı açıklamalarda bulundu.


“Biz İYİ Parti'yi kurduk, tam seçime gideceğiz 24 Haziran'da seçim kararı alındı. Yüksek Seçim Kurulu'ndan tersine bir sonuç çıkacağı söylenmeye başlandı.”

İfadelerini kullanan Akşener, sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmeye gittiğini söyledi.


CHP Benim Babamın Partisi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ölünceye kadar şükran borcu olduğunu söyleyen iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP ile alakalı şu ifadelere yer verdi;

“Cumhuriyet Halk Partisi'ne İYİ Parti olarak teklif götürdük. Bu esnada Cumhuriyet Halk Partisi benim babamın Partisi. Rahmetli babamın rahmeti İnönü ile fotoğrafı var. Daha sonra paylaşırız.”

Dedi.