Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta? İşte GS Rize Maçı Kanalı

Galatasaray Çaykur Rizespor arasında Türkiye Kupası son 16 rövanş karşılaşması oynanacak. Peki Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar.

Galatasaray Çaykur Rizespor Maçı Ne Zaman  Saat Kaçta? İşte GS Rize Maçı Kanalı

Galatasaray Çaykur Rizespor maçı ne zaman?

Türkiye Kupası son 16 turunda geçtiğimiz gün Çaykur Rizespor ile Galatasaray karşı karşıya gelmişti. Büyük heyecana sahne olan karşılaşmada ilk golü Rize buldu. 38 'inci dakikada Fernando Boldrin 'in golü ile açılış yapıldı. Ancak Çaykur Rizespor 'un sevinci uzun sürmedi. Golden hemen 1 dakika sonra Emre Akbaba durumu 1-1 'e getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

RÖVANŞ OYNANACAK

1-1 biten ilk karşılaşmanın ardından en çok araştırılan konu , rövanş karşılaşmasının ne zaman saat kaçta oynanacağı, hangi kanalda yayımlanacağı konusu oldu. Peki Galatasaray Çaykur Rizespor karşılaşması hangi tarihte oynanacak? Galatasaray Çaykur Rizespor maçı saat kaçta başlayacak ve hangi kanalda yayımlanacak? Galatasaray Rizespor maçı şifreli mi olacak? 

MAÇ TARİHİ ve SAATİ

Türkiye Kupası son 16 turu rövanş karşılaşması Galatasaray 'ın evinde oynanacak. Maç 23 Ocak 2020 Perşembe günü saat 20,30 'da başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA?

Büyük heyecana sahne olması beklenen karşılaşma A Spor ekranlarında naklen yayımlanacak.

Sizce karşılaşma kaç kaç biter? Aşağıdaki yorum kısmından tahmin ve beklentilerinizi yazabilirsiniz.