Fenerbahçe Denizlispor Maçında Her Şey Fenerbahçe'nin İstediği Gibi Gidiyor! Canlı Takip

Geçtiğimiz sezon yurt içi ve yurtdışındaki performansıyla taraftarlarına saç baş yolduran Fenerbahçe, bu sezon yaptığı transferler ile bir nebze taraftarın yüzünü güldürmüş, aldığı sonuçlarla ise umut vaad etmişti. Fenerbahçe Denizlispor maçında durum 2-0.

Fenerbahçe Denizlispor Maçında Her Şey Fenerbahçe'nin İstediği Gibi Gidiyor! Canlı Takip

Geçtiğimiz sezon yurt içi ve yurtdışındaki performansıyla taraftarlarına saç baş yolduran Fenerbahçe, bu sezon yaptığı transferler ile bir nebze taraftarın yüzünü güldürmüş, aldığı sonuçlarla ise umut vaad etmişti.

Süper Lig'de geçtiğimiz hafta mağlubiyet alan sarı lacivertli ekip Denizlispor deplasmanında karşılaşmanın ilk yarısında Tolga Ciğerci, ikinci yarıda ise golcüsü Vedat Muriç'in golüyle 2-0 önde gidiyor. Denizlispor deplasmanında topu rakibine adeta göstermeyen Fenerbahçe, karşı kaleye 7 şut çekerek bunlardan 2'sini gole çevirmesini bildi.

Topla oynama oranlarında Fenerbahçe'nin ezici üstünlüğü görülürken, isabetli pas oranında da Fenerbahçe'nin %81'lik iyi bir oran yakaladığı görülüyor. Süper Lig'in 1. sırasında Alanyaspor 17 puanla yerini korurken, Trabzonspor son 3 haftada art arda aldığı galibiyetlerle 2. sıraya yerleşti. Fenerbahçe'nin karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde Başakşehir'in önünde 2. sıradaki Trabzonspor'u aşağı çekerek 2.liği alması bekleniyor. Konyaspor'un haftayı puansız kapatması durumunda Sarı lacivertli ekip haftayı 2. sırada tamamlayacak.