Fenerbahçe'de Transfer Bombası: Mesut Özil Formaya Yakın

Son dakika haberi: Milyonlarca Fenerbahçe taraftarını ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Mesut Özil'in paylaşımı Fenerbahçelileri sevindirdi.

Fenerbahçe'de Transfer Bombası: Mesut Özil Formaya Yakın

Yıldız futbolcu Fenerbahçe yolunda.

Son dakika haberi Fenerbahçelileri heyecanlandırdı. Gelen son dakika bilgilerine göre Mesut Özil transferi için flaş gelişmeler yaşandığı bildirildi. Mesut Özil'in yaptığı son paylaşım ise Fenerbahçelileri heyecanlandırdı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un gerçekleşmesi zor bir rüya dediği yıldız futbolcunun transferinde olumlu haberler gelmeye başladı. Aktarılan son bilgiye göre yıldız futbolcunun sarı lacivertli formayı giymeye hazırlandığı iddia edildi. 

Bundan 1 ay önce Ali Koç ile Emre Belözoğlu'nun Londra'da bizzat yüz yüze görüştüğü Türk asıllı Alman yıldız futbolcu Mesut Özil, şartlarını sunmuş ve 5 milyon Euro'dan kapıyı açmıştı. Fenerbahçe taraftarı olduğunu zaman zaman dile getiren Mesut Özil ile pazarlıkların devam ettiği, istenen desteğin bulunması durumunda Mesut Özil'in bu ay Femerbahçe forması giyebileceği bildirildi. 

Gece geç saatlerde sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan yıldız futbolcu 32 yaşındaki Mesut Özil 'Throwback İstanbul' dedi. Geri gelme anlamında bu cümleyi kullanan Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transfer olabileceği ihtimalinin güçlendiği iddia edildi. 

MAAŞ PAZARLIĞI DEVAM EDİYOR

Yönetim, Arsenal'de haftalık 350 bin pound kazanan Mesut'un yıllık ücretini aşağı çekmeye çalışırken, oyuncunun da kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği ve indirime hazır olduğu kaydedildi.

Öte yandan sarıu lacivertli takımın transfer gündeminde olduğu iddia edilen bir başka Arsenal savunmacısı Sokratis Papastathopoulos'un, Mesut'un bu paylaşıma göz kırpan emojiyle yanıt vermesi heyecanı doruk noktasına ulaştırdı.