Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Stattaki Putin Tezahüratları İçin Rest Çekti

Son Dakika. Dünyanın gündemine düşen Fenerbahçe Dinamo Kiev maçındaki Putin tezahüratları için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan açıklama geldi; ‘Ukrayna bizden özür dilemeli.’

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Stattaki Putin Tezahüratları İçin Rest Çekti

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu toplantısında Başkan Ali Koç açıklamalarda bulundu. Başkan Koç, Dinamo Kiev maçında Ülker Stadı'nda yapılan Putin tezahüratı için Ukrayna'dan özür dilemeyeceklerini açıkladı.

Toplantıda, konuşma yapması için kürsüye çağrılan üyelerden Cengiz Tokgöz, Dinamo Kiev maçında bazı taraftarların "Putin" sloganı atmasını eleştirerek, "Yönetim kurulu umarım Ukrayna'dan özür dilemiştir." dedi.

Yapılan bu açıklama sonrası Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, slogan atıldığı sırada yönetim locasında maçı izlediklerini ve sloganın farkına varamadıklarını ifade ederek, "Başkana mesajlar gelince bana sordu ve ben de sosyal medyada gördüm öyle bir şeyin olduğunu. Çok lokal ve bir avuç grubun yaptığı çirkin, kabul edilemez davranışı, Fenerbahçe'ye, bütün camiaya mal etmek de çirkindir. Fenerbahçe hiçbir zaman böyle bir çirkinlikle bağlaştırılamaz." değerlendirmesinde bulundu.

Tekrar söz alan üye Tokgöz ise kürsüden, "Bence özür dilemek gerekliydi. 1881 numaralı üyeyim. O halde ben de 'Zelenski, Zelenski, Zelenski' diye bağırıyorum." ifadesini kullandı.

O Bizde Özür Dilesin

Ali Koç ise yaptığı açıklamada, "Ukrayna'dan özür dilemeyeceğiz. Bunun sebebini de biraz sonra anlatacağım. Ukrayna Büyükelçisi'nin hadsiz söylemleri sonrasında o bizden özür dilemeli. Medyada her konumuza maydanoz olan rakip takım taraftarlarından etkilenmiş olmalısınız." ifadelerini kullandı.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /